LaVie LeVin
Chemieweg 51
1422 DX Uithoorn
0297 - 524010
info@lavielevin.nl

16 oktober overzichtsproeverij Sommelierwijnen in De School.

Op MAANDAG 16 oktober 2023 organiseren wij een grote inloop overzichtsproeverij met de wijnen van ons en onze Sommelierwijnen collega’s. Proef meer dan 100 wijnen uit diverse landen en in verschillende prijspunten. Een kleine greep uit wat er te proeven is:

Clos Cibonne (FR) / Comte Abbatucci (FR) / Arena (FR) /  Jacouton (FR) / La Vallongue (FR) / La Louviere (FR) / Roccolo Grassi (IT) / Gulfi (IT) / Ricci (IT) / Draga (IT) 

& nog veel meer uit o.a. Duitsland, Oostenrijk, Spanje en Portugal.

Er is speciale aandacht voor betaalbare wijnen die in aanmerking komen om per glas te schenken, maar uiteraard zijn er ook bijzondere, hogere cuvées te proeven. Daarnaast zijn er gedurende de gehele dag Masterclasses in een aparte ruimte (uitnodigingen daarvoor volgen later).

Wat is Sommelierwijnen (SW)?

SW is een samenwerking tussen 4 importeurs (De Geluksdruif, Alto Vino, La Vie Le Vin & Lekker Sapje) om het leven voor jou als sommelier makkelijk te maken. Bij SW bestel je namelijk via 1 van deze importeurs uit het assortiment van alle 4. 1 factuur, 1 contact en meer dan 900 verrassende wijnen op elk niveau. 

Voor wie?

Professionals > inschrijven via aanmeldformulier: https://forms.gle/axiYqDviYnoLjzWS8 

Waar?

Restaurant DS – De School 

Doctor Jan van Breemenstraat 3, 1056 AB Amsterdam

Wanneer?

16 oktober 2023. Inloop tussen 11:00 – 18:00 (info betreft masterclasses op www.sommelierwijnen.nl)